Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Anketa: Pro který typ loga hlasujete?

Logo č.1 1 5.3%
Logo č.2 Žádné hlasy 0%
Logo č.3 1 5.3%
Logo č.4 1 5.3%
Logo č.5 1 5.3%
Logo č.6 Žádné hlasy 0%
Logo č.7 15 78.9%
Logo č.8 Žádné hlasy 0%
Celkový počet hlasujících: 10 Zobrazit více
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé

Téma: refresh logotypu

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3131

• Ingi
mnoooo, ale to logo je hezky prave proto, ze neni tak pravidelny a ze je kulaty a vesely :) Ja vim, ze jsi profik, ale on nekdy ten laickej nazor taky neskodi. A myslel jsem, ze proto se ta diskuze tady otevrela. A pritom tady posledni 3 dny cteme jen " bude to tak jak je navrzeno, uz to neresme". Tak jste meli rovnou rict "tady jsou loga na vyber, vyberte si z tehle, jiny nebudou"
A rozhodne nesouhlasim s Becziho nazorem, ze o tom nebudeme diskutovat jen pro to, ze to mame zadara. Vsichni kdo tu jsme tak jsme tu proto, ze mame nejakou spolecnou zalibu a co pro klub udelame, je pro to, ze to chceme udelat nebo mame tu moznost to udelat. Ale jak tady psala Moni... s ohledem na nazor ostatnich.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3135

• Moni
Naprosto teď zase já souhlasím s Ingim. Samozřejmě uznávám, že to logo je oproti tvaru auta více kulaté a i já teď dávám za pravdu v tomto ohledu Shapovi, více bych ho sploštila. Doteď jsem se na to tak nekoukala, protože to ani nikdo nezmínil. Ale od toho je právě ta diskuze, různé připomínky, jestli by toto nebo ono nebylo lepší. :( A taky mě zaráží názor, že takhle jsem to udělal a tak to prostě bude...
Jak už jsem i já zmiňovala, pouze jsem napsala svůj názor. A zabíhat do nejmenších detailu a kritizovat je, jen abych vyzdvihla svůj názor, nemám zapotřebí. Každý má jiný vkus a jiný názor a není vždy správné jen to, co si já myslím.

refresh logotypu 16 roků 1 týden ago #3137

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Chtělo by to víc lidí v diskuzi. Měl bych kompromis pro všechny. U loga Moni víc pasuje to vysazení předního blatníku víc dopředu, takže vznikne kapota a zadek míň dozadu. Tak je to i skutečně. U Shape zas podle zkutečnosti je to natočení blatníků. Co ještě by se mohlo udělat, zkusit tak tu špičatou anténu co máme teď v logu. Proto by nehrozilo přelepování starých samolepek, protože by to bylo k nerozeznání. Ale hlavně ať je každej spokojenej.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

refresh logotypu 16 roků 6 dní ago #3145

• Drogba
ahojky všici i mě se hodně zamlouva to logo č.7

refresh logotypu 16 roků 6 dní ago #3147

• jarda
nechápu pročbysme mněly přelepovat starý logo vždit de o logo našeho klubu kterej je stejně jedinej jinej new bettle club neznám tak starý logo nechám tam kde je a pro nový logo je místa dost , spíš by mě zajímalo jak bude velký protoze jestly vyhraje č7 tak bych ho dal na polepu předního skla a dozadu taky ;)

refresh logotypu 16 roků 1 den ago #3177

• Radka a Zdeněk
Pokud má být nové logo, tak dáváme hlas číslu 7. To stávající se nám ale také líbí :)

refresh logotypu 15 roků 11 měsíců ago #3444

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Něco novyho okolo loga? Už by se celkem hodilo začít vymýšlet další věci a nečekat jen na logo, protože do konce měsíce budem nejšpíš O.S. a to chce hned spojit s novym designem webu, protože určitě projde i textovou úpravou. Fórum se myslím měnit nebude. A i nachystat nějaky reklamní předměty. Nepospíchám na to, ale jaro se blíží :)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

refresh logotypu 15 roků 11 měsíců ago #3471

• Káťa
Souhlasím s Beczim, žee by see logo mělo dořešit, abychom do prvního srázku stihli i nové klubové obleečeení :D

refresh logotypu 15 roků 11 měsíců ago #3485

• Johnny
Dořešit, a klidně i bez pana Shapea. Nemůžeme čekat. Pokud se zapojí, tak budu jedině rád, ale pokud ne, tak to uděláme bez něj. Zjevně nesnesl kritiku, aspoň to tak vypadá. Moni své kvality prokázala už u prvního loga, pojďme udělat evoluci stávajícího loga a tvořit reklamní předměty.

refresh logotypu 15 roků 11 měsíců ago #3489

• Ingi
Parkrat tu zaznelo, ze v tom hlasovani chybi i moznost dat hlas stavajicimu logu ;) V tomhle tematu uz jsem se narejpal dost a uz to tu nechci nejak rozvracet.... jenom by i tahle moznost mela byt k dispozici. Myslim, ze nemluvim jenom za sebe kdyz reknu, ze me se proste to puvodni logo libi :)
Vygenerováno za 0.068 sekund