Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW?

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 6 měsíců ago #340

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Killingman napsal:
Napíšu, akorát se to z finančních důvodů u mě musí trošku posunout, neboť já jsem se svým autem (Octavií) posunul srnku...
Ajééé a tak to bylo pěkny auto :( ...nic vážnyho se mu nestalo? Bude zas vypadat jak vypadalo? Doufám že ti srnka nezavítala i dovnitř auta....
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 6 měsíců ago #342

• Killingman
Samozřejmě že bude vypadat tak jak vypadalo - ono už tak skoro vypadá, kdyby se podívala dovnitř tak ji snad zabiju :lol:

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #822

• Štěpoš
Tak já mám od včerejška konečně čipnuto, z 66kW na 88kW, takže nějakých 120 koníků. Můžu říct, že po prvním svezení jsem byl velice mile překvapen. Rozdíl je opravdu cítit :) Netušil jsem, že to bude takový rozdíl, ale ta jedna třetina výkonu nahoru udělá fakt dost.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #823

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
U jaké firmy ti to dělali? A je to SW uprava řídící jednotky, žádná kouzelná krabička ne? A testovali ti to na brzdě?

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #824

• Štěpoš
Je to úprava ŘJ (žádný krabičky nebrat!) Borec napřed cely auto proklepl, jestli bude čipování vhodné, pak stáhl můj sw, poslal ho do německa, tam ho upravili a poslali zpět. Pak diagnostika za jízdy... a vše kolem.. A cenovka = 6000,-

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #826

• M@ly
zdarec mam k tomu zvysovani dotaz bude stacit kdyz dam trysky ze silnejsiho motoru a turbo pokud mam motor 1.9TDi 66kw ??

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #827

• hrosik
Štěpoš napsal:
Je to úprava ŘJ (žádný krabičky nebrat!) Borec napřed cely auto proklepl, jestli bude čipování vhodné, pak stáhl můj sw, poslal ho do německa, tam ho upravili a poslali zpět. Pak diagnostika za jízdy... a vše kolem.. A cenovka = 6000,-
to je super a aj ta cena :shock: uz sa tesím mna to čaká tiež len si počkám ako to bude slúžit tebe a hlav ne na peniažky :|

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #836

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
M@ly napsal:
zdarec mam k tomu zvysovani dotaz bude stacit kdyz dam trysky ze silnejsiho motoru a turbo pokud mam motor 1.9TDi 66kw ??
Myslím že tohle je lepší varianta. Ale k tomu už je potřeba aji upravit ten SW... chip a budeš z toho mít raketu. Samotnej chip ti zas tolik nepřidá, ale pokud upravíš ještě trysky a turbo, tak to bude mět pořádnej výkon.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #837

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
M@ly napsal:
To je fajn. K nám do Vyškova přijela minulej rok firma, co mají mobilní brzdu a chipovali auto přímo na ni a doupravovávali. Jenže sem jim psal a že neví jestli tento rok přijedou. Že mě dají slevu, kdybych dojel k nim do Prahy. Ale na to kašlu :( . Na tuningu za to chtěli taky 6tis. Ale mám strach z toho, že pokud to někdo nachipuje jen tak, tak to může být podvod. Na té brzdě by to ukázalo výkon před a po... a ne jen chip typu: ,, Až najedete 1000km, tak to bude poznat. Ono se to musí uležet" :-D

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 4 měsíců ago #840

• hrosik
Beczi napsal:
M@ly napsal:
To je fajn. K nám do Vyškova přijela minulej rok firma, co mají mobilní brzdu a chipovali auto přímo na ni a doupravovávali. Jenže sem jim psal a že neví jestli tento rok přijedou. Že mě dají slevu, kdybych dojel k nim do Prahy. Ale na to kašlu :( . Na tuningu za to chtěli taky 6tis. Ale mám strach z toho, že pokud to někdo nachipuje jen tak, tak to může být podvod. Na té brzdě by to ukázalo výkon před a po... a ne jen chip typu: ,, Až najedete 1000km, tak to bude poznat. Ono se to musí uležet" :-D
na to práve čakám ak sa štepošovi jeho motor nerozpadne :D tak si to tam dám urobit aj ja ;)
Vygenerováno za 0.094 sekund