Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW?

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 7 měsíců ago #133

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady jsou možná řešení, jak tento motor vylepšit:

http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... b=&motor=4
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 7 měsíců ago #134

• eALIEN

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 7 měsíců ago #135

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal: Ale ty ti dají jenom chip. Co sem se ale bavil s odborníkama, tak chip je jen základ. Musíš měnit minimálně trisky, pak třeba turbo, převodovku a kdoví co ještě. Ale potom se z TDI raketa a nějakej benzin pokud nema kompresor se může jít zahrabat

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 7 měsíců ago #136

• eALIEN
Prostuduj jejich web, je to prave o tom, ze oni to delaji do vykonove hranice, kde jeste nejsou potreba zadne dalsi upravy co se tyce motoru apod ;) Pokud chces jit s vykonem dal, uz jsou tyhle upravy o kterych mluvis treba. Ale Cimbu se drzi v rozumnych mezich, proto to treba neni. :!:

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 7 měsíců ago #144

• Killingman
No máme motor co je stejnej u 81KW - viz dieselpower (Některé novější modely těchto motorů, především novější platforma Golf4/Octavia, již mají instalována turba s variabilní geometrií (Motory s kódem ALH),
liší se akorát vstřiky a programem - takže jsem dneska mluvil s človíčkem z chipforum.cz co se tím zabývá, tak to rovnou nechám počátkem července u něj udělat, údajně za 13.000 cca se prohodí trysky za ty z 81KW verze a SW se to poladí zhruba na 125-130 koní, což je akorát na to, aby neodešla spojka a přitom to jelo o trošku víc při stejné spotřebě, tak uvidíme :-)

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 7 měsíců ago #145

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Killingman napsal:
No máme motor co je stejnej u 81KW - viz dieselpower (Některé novější modely těchto motorů, především novější platforma Golf4/Octavia, již mají instalována turba s variabilní geometrií (Motory s kódem ALH),
liší se akorát vstřiky a programem - takže jsem dneska mluvil s človíčkem z chipforum.cz co se tím zabývá, tak to rovnou nechám počátkem července u něj udělat, údajně za 13.000 cca se prohodí trysky za ty z 81KW verze a SW se to poladí zhruba na 125-130 koní, což je akorát na to, aby neodešla spojka a přitom to jelo o trošku víc při stejné spotřebě, tak uvidíme :-)
To su zvedavej co ti z toho vymacknou. Pokud to bude OK a poznat ten vykon, tak bych do toho šel taky. Pak napiš podrobnou recenzi

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 6 měsíců ago #319

• hrosik
8-) Pozrite si túto stránku http://tdichip.cz/ mne sa zdajú celkom dobrí, dám si u nich robiť úpravu motora a píšu tam aj o powerboxe, čo ste spomínali...

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 6 měsíců ago #328

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
hrosik napsal:
8-) Pozrite si túto stránku http://tdichip.cz/ mne sa zdajú celkom dobrí, dám si u nich robiť úpravu motora a píšu tam aj o powerboxe, čo ste spomínali...
Powerbox a podobné kouzelné krabičky nebrat. je to podvod .... nesmysl. Bývá to jen krabička ve které nic není, maximálně nějaký odpor :-D ...Většina firem co chipujou auta jsou stejně podvodníci. Už sem měl s něma tu čest - ABC Tuning. Snažili se mě zlákat jak to šlo, naštěstí sem se po přečtení pár recenzí od lidí co na ně nalítli nenechal. Chce to dát do ruky jedině nějaké renomované firmě jako je třeba Cimbu

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 6 měsíců ago #333

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jen pro info: Powerbox uvnitř: http://cimbu.cz/?page=whole&lng=cze&chip=&item=9 :D :D :D

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 16 roků 6 měsíců ago #338

• Killingman
Beczi napsal:
Killingman napsal:
To su zvedavej co ti z toho vymacknou. Pokud to bude OK a poznat ten vykon, tak bych do toho šel taky. Pak napiš podrobnou recenzi

Napíšu, akorát se to z finančních důvodů u mě musí trošku posunout, neboť já jsem se svým autem (Octavií) posunul srnku...
Vygenerováno za 0.106 sekund