Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW?

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 15 roků 4 měsíců ago #7690

• Ingi
A to odpojeni EGR ventilu se nejak projevilo, krom toho, ze ted se ten motor nebude tak zasi.at?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 15 roků 4 měsíců ago #7691

• Killingman
No tak to nevím, mám POCIT že se to líp sbírá z nízkých otáček, ale třeba si to jen namlouvám, nijak změřený to nemám...
V každým případě si ale myslím, že právě proto, že se tím zasírá motor to tam nemá co dělat :P

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9278

• Ingi
Tak jak Stepos? Nejakej problem s chipem nebo vsechno OK? :D Docela premejslim taky, ze to necham chipnout... jenze jako se vsim mam kolem sebe dva tabory lidi :( Jedni tvrdi jak je to bezva a dalsi jak je to zbytecny a ze se tim akorat trapi motor....

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9286

• fordak
já měl čip v oktávce, a co se týká trápení motoru, tak je to jen o tom jak ho trápíš Ty. Pokud ho nevytáčíš pořád na max, ale využiješ krouťák např. při předjížení a jinak jezdíš standartním způsobem, tak to motoru nic nedělá. Navíc jsem měl o 0,5l nižší spotřebu. Čipoval jsem 1,9 TDI 66 kw při 30.000 km, a odjezdil jsem s ní dalších 130000 km bez jakého koliv problému.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9288

• Ingi
Mnoooo ja si tak nejak myslim to samy, ale jsem fakt laik a slysel jsem ruzny katastroficky scenare jak to muze dopadnout :D

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9364

• Štěpoš
zdar Ingi, já jsem s chipnutím naprosto spokojenej, všechno bez problému ;) On může přijít ten katastrofický scénář, taky jsem to od pár lidí slyšel, ale právě proto jsem to nechal udělat u profíka. A jak píše forďák, je to taky o řidičovi...

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9365

• Štěpoš
... i když já osobně se neřadím mezi vyhlídkové řidiče, sem tam dám broukovi pořádně zahulit :lol: :lol: ....

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9367

• Ingi
No me je prave divny to, ze tech katastrofickejch scenaru uz jsem slysel fakt plno, ale osobne neznam nikoho komu by po nachipovani auto lehlo :D

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 8 měsíců ago #9374

• fordak
Povídá se o tom spousty, vím o případu, kdy se motor rozletěl při zkoušce emisí na STK. řešilo se to soudně a majitel prohrál. Šlo hlavně o to v jakém stavu měl majitel rozvody, které se roztrhly. Motor měl být ještě v záruce, ale díky čipu mu ji automobilka neuznala (Jednalo se mám takové tušení o Huyndai). Jinak taky o žádném průšvihu nevím a to mám známého, který toho už načipoval kvanta.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10145

• Killingman
Když jsme u toho výkonu, nechal jsem trochu broučka poladit směrem výš, jelikož moc nevěřím na ty pocity a neobjektivní recenze, šel jsem na brzdu, výsledek před i po měření přikládám... Je tam ještě blbá váha vzduchu, tu už mám taky objednanou, ale s max. výkonem to neudělá už nic, leda tak to srovná propad před 3.000 ot.

Vygenerováno za 0.096 sekund