Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW?

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10149

• Ingi
Hezky carky.... ale me to nejak moc nerekne :D Tak jakej nam z toho udelas zaver :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10151

• Killingman
Jede to jaxvině :-)
Teda jako 1.8T to nejede, rozsah využitelných otáček je tak 1.500-3.500, ale ten zátah je znát. Tváří se to jako jiný auto, je tam asi o 30 koní a 80Nm víc. Pokud se mi podaří přijet na sraz, můžeš si to zkusit v přímým porovnáním se sériovkou.

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10153

• Ingi
no ja jsem taky prave po nacipovani a jsem moc spokojenej ;) a asi to bude podobny.... melo by to bejt z 66 na 85 a kroutak z nejakejch 220 na 290. Ale nemam moznost nekam na brzdu tak nevim... kazdopadne libi se mi jak to jede :)

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10154

• Killingman
Já nemám čip, já jsem vyměnil trysky, SW tam je zatím původní. Nehulí to jak ucpaný kamna a jede to :-) Podle toho grafu tam mám cca 96KW (130hp) což je o 40 koní víc, za ty prachy ideální stav (4700 materiál, 2400 práce)

Víc jsem zatím nechtěl, údajně potenciál motoru je přes 400 koní a přes 500Nm, ale - to je pak jiná spojka, jiný turbo, jiný chladiče, jiný hadice - necháš tam kiliánka a máš o 50 koní větší výkon než jsi měl :-)

Brzd je spousta, ale chce to najít nějakou akci, platit 1500 za změření se mi zdá dost :-)

Jinak to že to jede líp neznamená, že je tam nějak extra větší výkon, pravdu ti fakt dá leda brzda, jel jsem s jednou 1.9TDi co si majitel dal nějakej powerbox nebo co a sice to pocitově jelo dobře, ale výkonově to tak dobrý bohužel nebylo :-(

:lol: :lol: :lol:

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10156

• Ingi
Tak to je dost dobry ;) A to jsou nejaky specialni vstriky nebo jen ze silnejsiho motoru?

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10157

• Johnny
Velmi rád poskytnu ke srovnání žluťáka, tam není na motor šáhnuto a budu mít vyměněnou spojku a dvouhmotu, tak to bude ok :-) .

P.S.: už jsem se na to chystal taky, ale i s čipem, ostrou spojkou a setrvákem, ale pošta mi půlku ztratila, a dávat za to standardní cenu se mi nechtělo...

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10158

• Killingman
Prosím tě, jsou to nějaký Sprint 764, více info najdeš tady (včetně odkazů a dalších grafů:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=30616

Ty další úpravy jsou taky dobrý, ale za už pro mě docela dost peněz :-( Tohle je super, za málo peněz nahoru o 40 koní, takový upgrade už tam pak není - spojka minimálně 10, chip 8 - tj. MINIMÁLNĚ 18.000 a jsi o dalších 30 koní nahoru, jiný turbo a zase 10 navíc, k tomu musíš svody a hejblátka a pak nakonec zjistíš že jsi do toho nacpal kiliánka a auto pořád ještě by šlo nahoru :-)

Koukal jsem do rozvrhu a trapně mám první přednášku - tipněte si, ano správně: 11.-12.9. Teorie účetnictví (Ing. Váchová) + zápis (11 h), takže jedu maximálně tak do školy a ne na sraz :-(

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 5 měsíců ago #10163

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pořád vám ten výkon nebude stačit, až dopadnete tak:

[youtube:1udswxvu][/youtube:1udswxvu]

:D
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 4 měsíců ago #10166

• Killingman
To se ti to kecá se 132KW (180 koní) , co? :-)
Zatím jsem na 96KW, takže mi pořád ještě tak 40 chybí :-D Bohužel, nejsou moc peníze, mám ale lepší ceny :-)

Nový turbo ze 100KW verze je 14.000, spojka jednohmota 5.000 s přenosem 500Nm, software tunning dalších 8.000

Shrnuto, podtrženo, do 30.000 bych se měl vejít, konečný výkon cca 200 koní, 400Nm :!:

Nestačí vám výkon vašeho 1.9TDI 66kW? 14 roků 4 měsíců ago #10167

• Johnny
180 koní a cca 400 Nm mám v načipovaný dvoulitrový naftě, ale je to velkej sedan, tak je to spíš svižná limuzína než cokoli jinýho... Ale je to šestikvalt, tak by mě zajímalo co pak pojede líp...

P.S.: benzín ať shoří! :-D
Vygenerováno za 0.091 sekund