Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zimní pneu

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1132

• Káťa
Co používáte za papuče na zimu? Začínám pomalu nějaký shánět, sice moc v zimě jezdit nebudu, ale něco tam mít musím.Koukala jsem na netík, tak přemýšlím, odkad to objednat :?:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1134

• eALIEN
Heh, já od nás v zimě s Broukem ani nevyjedu ..... celou jí stráví zimním spánkem v garáži :D Takže s tímhle ti moc neporadím :P Ale obuj tam nějakou klasiku, hlavně né protektor :!:

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1140

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud můžu doporučit, tak tyhle:

http://www.pneunet.cz/pneu/7812/dunlop- ... 1-T-zimni/

DUNLOP Winter Sport 3D. Na 16 originál kola je velikost 205/55/R16. jezdil sem s něma celou zimu a super. Hlavně sou jedny z nejkvalitnějších podle testů. Aspoň minulou zimu tomu tak bylo. Žádnej smyk atd se s něma nekonal. Sou drahy, ale na netu se dají sehnat i levně. Na pneu bych teda nešetřil pár set a nešel třeba do Barumek :lol: . Už na mě znovu čekají v garáži. Že by se nějak výrazně opotřebovaly, to nevím.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1150

• Ingi
nejsou ty 205 na zimu siroky? Me prave kamos v pneuservisu nabizel, ze tam dame nejaky 195 15ti palcovy jako maj octavky, ze prej je to na zimu docela idealni. Jinak to mam postaveny taky na 16ti palcovejch o sirce 205 ;)

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1152

• Štěpoš
Mě se taky 205 zdá být na zimu dost široky. Jen nevím, jestli na 16 liťáky půjde dát 195. Buď se mi to zdá, nebo ty moje 16ctky jsou široky tak akorát na 205 gumy....nějak se v tom nevyznám :roll:

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1155

• eALIEN
Pokud je pneu kvalitní a značková, tak ze šířky nemusíte mít vůbec žádný obavy. Naopak :!: Dnes už je spíš pravidlo, že ty širší bývají lepší. Jsou z kvalitního materiálu a jelikož mají větší kontakt s povrchem tak i líp sedí. No a pokud mi nevěříte, podívejte se na pár testů na netu :!:

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1161

• jarda
no bydlíme na horách a v zimě sem používal jiní auto ale us není tak volím plecháče 15- 185. litaku je skoda na zimu :?:

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1162

• Káťa
Taky bydlím na horách a vždycky mi říkal táta, že na zimu se dávají úzký gumy, jelikož líp drží, tak nevím. Ani nechci nic drahýho, budu je potřebovat tak na nějakej přejezd.Každopádně bych asi víc jak 195 taky nedávala, nechám je obout na ty 15" hliníky a uvidíme v létě, jestli seženem nový :-)

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1163

• jarda
no takhe sem dopadl loni
Přílohy:

Zimní pneu 16 roků 4 měsíců ago #1164

• Štěpoš
A jejda :shock: , to není moc pěkný pohled. Jak se Ti to přihodilo?
Vygenerováno za 0.139 sekund