Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zimní pneu

Zimní pneu 16 roků 1 měsíc ago #2561

• eALIEN
Tak jsem dnes konečně taky nazul zimní papuče :!: Jsou to krasavice :twisted: Zimní 18-cky s krásným směrovým dezénem o rozměru 225/40. Ta jízda na nich je zážiteček sám pro sebe ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zimní pneu 16 roků 1 měsíc ago #2563

• nina-ricci
eALIEN napsal:
Tak jsem dnes konečně taky nazul zimní papuče :!: Jsou to krasavice :twisted: Zimní 18-cky s krásným směrovým dezénem o rozměru 225/40. Ta jízda na nich je zážiteček sám pro sebe ;)

chceme fotku, fotku, fotku....skanduji fotku fotku fotku... a fofrem!!! :twisted: :twisted:

Zimní pneu 16 roků 3 týdnů ago #2720

• Johnny
Co se týče zimních gum, tak mi byly doporučeny Goodyear Eagle Ultra Grip GW 3, rozměr 195/65 R15. Jsou tam plecháče, na zimu sem liťáky nechtěl a radši tam dal lepší gumy. Jinak gumy perfektní, seděj jak přišitý a sou krásně tichoučký. K rozměru - užší gumy mají lepší kontakt s vozovkou, víc třeba zmáčknou sníh, aspoň tak mi to bylo vysvětleno. Extrém byl, když sme na M5 měli na léto vzadu 275/35 ZR18 a na zimu 245/45 R17, s tou 275 se to nikdy nikam nevyhrabalo, s 245 to bylo lepší. A z fyzikálního hlediska je taky jednoznačně lepší užší guma (ale ne zas o moc).

Zimní pneu 16 roků 3 týdnů ago #2721

• nina-ricci
Johnny napsal:
Co se týče zimních gum, tak mi byly doporučeny Goodyear Eagle Ultra Grip GW 3, rozměr 195/65 R15. Jsou tam plecháče, na zimu sem liťáky nechtěl a radši tam dal lepší gumy. Jinak gumy perfektní, seděj jak přišitý a sou krásně tichoučký. K rozměru - užší gumy mají lepší kontakt s vozovkou, víc třeba zmáčknou sníh, aspoň tak mi to bylo vysvětleno. Extrém byl, když sme na M5 měli na léto vzadu 275/35 ZR18 a na zimu 245/45 R17, s tou 275 se to nikdy nikam nevyhrabalo, s 245 to bylo lepší. A z fyzikálního hlediska je taky jednoznačně lepší užší guma (ale ne zas o moc).
¨
Naprostej soulas!!! Je obecně známo, že na zimu jsou pro bezpečnou jízdu lepší užší gumy. Já tam mám 205/16 proto,že jsem ho na nich , fungl nových , koupila. Jede a drží bezvadně i na této šíři, ale kdybych si zimáky kupovala, dala bych asi 195 jako máš ty. Btw. jaký rok je váš žluťák? Už se těším, až se někde na sraze sejdou naši dvá žluťáci.... to se zbláznim, protože žlutou miluji nade vše :P

Zimní pneu 16 roků 3 týdnů ago #2722

• Johnny
Je to konec 1999 - model 2000 tuším, manželce se žlutá moc nezamlouvá (zatím).

Zimní pneu 16 roků 3 týdnů ago #2730

• nina-ricci
Johnny napsal:
Je to konec 1999 - model 2000 tuším, manželce se žlutá moc nezamlouvá (zatím).

Díky, jinak jakožto milovník žluté nedokážu pochopit, jak se manželce může nezamlouvat.... já jsem si ho zamilovala na první pohled a zcela upřímně říkám, že bych beetla v jiné barvě nechtěla, i když je krásný jakkoli barevný. (Asi mám nějakou žlutou úchylku :twisted: ...)

Zimní pneu 16 roků 3 týdnů ago #2764

• Johnny
Třeba proto, že jí nejde k pleti? (Je přírodní blond) ;) ;) :twisted:

Zimní pneu 16 roků 3 týdnů ago #2767

• nina-ricci
Johnny napsal:
Třeba proto, že jí nejde k pleti? (Je přírodní blond) ;) ;) :twisted:

já jsem též plavovláska..... i když trochu do zrz posl.dobou a prý mi vyloženě sluší...to bys musel vidět :twisted: :lol:

Zimní pneu 16 roků 4 dní ago #3164

• Johnny
Na srazu uvidím, ale mám obvyklé rčení - co člověk to názor. A pokud si můj miláček usmyslel, že se jí žlutá nelíbí, tak se jí nelíbí.

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8975

• Štěpoš
Čaute klubáci, tak už jste přesedlali ze zimních na letní? Já jsem včera chtěl oprášit a přichystat letní kola a málem jsem se vyvrátil, když jsem zjistil, že jsem je na podzim zapomněl umýt :lol:
Ale skoro po 3 hodinách čištění a leštění už zase vypadaly jak nový :D
Přílohy:
Vygenerováno za 0.087 sekund