Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zimní pneu

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9915

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak tak u nas ze snehem prave moc problem neni. Vim ze je brzo resit v lete zimni gumy :-D .Ale premejslim jak to udelat, protoze me guma vydrzi i 3 roky, tak jestli koupit na zimu 16ky kola a pneu a original 17 nechat na leto, nebo na original 17 kola dat zimni gumy a na leto poridit nejaky pekny kola. Zatim me prave odrazuje ta cena zimnich 17tek gum.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9921

• Ondřej
taky bych rad nove a tyhle na zimu ale parkovani v praze mazec tady mas par fotecek a ver tomu ze tam par desitek aut jeste zaparkuje obcas si nejake to auto odtahnout jsou odbrzdene aby jsi vyjel, kdybych mel garaz nebo bydlel na morave odkud pochazim tak tam dam kola klidne ze zlata ;)
tady je to skoda penez hned by byli znicene a to bych nechtel ne by tam uz nebyly :evil: tak na zimu asi plechace nebo necham tyto na plechacich je to skarede uvidime urcite se nevyhnu kupovani novych gum, uvidime.
Přílohy:

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9926

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak tam bych opravdu pakrovat nechtěl. To tady na Moravě fakt nehrozí. Jedině, kde mám problémy zaparkovat, je uprostřed Brna. Ale tam skoro vůbec nejezdím. Uvidí se podle peněz, kolik pak budou stát na zimu 17ky gumy. Momentálně jedna dobrá vychází tak na 3500,- :shock:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9927

• Ondřej
to je dost, mozna jeste zlevni ale moc bych tomu neveril ,,za chvili bude zimaˇˇa vsicni chteji videlat :(
brno je v pohode byl jsem tam 3roky na intru :) parkovani ve vankovce. nebo pod tescem v centru :D ale dlouho jsem tam nebyl tak nevim presne jak to tam dnes vypada :?:
kdyz najdu dobrou cenu tak ji poslu.
Vygenerováno za 0.082 sekund