Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zimní pneu

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8976

• Johnny
Já budu přezouvat až v dubnu, na některých místech platí ještě značka zimní výbava.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8977

• Ingi
Mnooo vzhledem k tomu, ze moje zimaky meli letos asi posledni sezonu, nebudu tu nejak hrotit :D Zajedu si na prezuti az budou mit kluci trosku klid ;) Takze to nechavam letos asi az na kveten :lol:

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8978

• Moni
Teda, Štěpoši, co jsem si to přečetla...??? Nechal jsi svoje krásný kolečka neumytý? :shock: Tomu se mi ani nechce věřit... :D

Ani já na přezutí nijak nespěchám, včera ráno byly jen 2 stupně. Tak za jeden až dva týdny to bude optimální... ;)

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8980

• Štěpoš
:lol: To víš Moni, nějak nebylo času, a pak začalo mrznout a pak jsem na to zapomněl... :roll: Byly hezky zakonzervovaný v blátě, stačilo trošku vody a leštěnka a výsledek super ;) Jinak přezouvat taky hned tak nebudu, čekají mě ještě hory.... tato příprava byla jen proto, že vylezlo sluníčko a už bych chtěl letňáky vidět na autě.

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8984

• fordak
jsem taky nažhavený přezout, ale u nás je teprve únor 2 (Bruntál) :lol: :lol: :lol: tak počkám až na duben 2 (květen) :roll: teď řeším různé oděrky po zimě ze zmrzlého sněhu. :? nevím jak to nejlépe vyřešit
Přílohy:

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8986

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Fordaku tohle nejlepe vyresis, kdyz to das do autolakovny, nebo ke znamemu co ma lesticku na lak. Prejede ti to tou bruskou a lestenkou co maji a nebude to videt. Ja mel skrabanec na dverich. Zamazl to trochu barvou, vylestil a nepoznas to pokud se na to nepodivas z blizka. A nebo pouzij Tempo, ktery se prodava v drogeriích, na to nanes cernou lestenku a voskovku na lak a vylestis si to sam.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zimní pneu 14 roků 9 měsíců ago #8988

• fordak
tak lěštit jsem to už zkoušel (používám na obnovu laků 3M pasty), je to dost hluboko a lakovat se mi to nechce. Uvažoval jsem o zatření barvou, která se používá na lakování a po zaschnutí přeleštit. Bohužel mám obavy že to nevydrží, protože jsou díky EU barvy vodou ředitelné. musí se to překrýt lakem jinak se to časem vymyje. Vyzkouším a dám vědět. ale dřív jak na polský sraz to chystat nebudu 8-)

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9912

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Má někdo z Vás na zimu 17ky kola? Koukal jsem po cenách a rozdíl mezi 16" a 17" zimní gumou se mě zdá znatelný.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9913

• fordak
tak to já používám 15" - v porovnání s 16" a 17" jsou za hubičku a u nás na horách ve sněhu jsou lepší i užší rozměry. Chápu že u Vás dole na jihu jezdíte jen na mokru a na sníh se díváte jen v TV :lol:

Zimní pneu 14 roků 6 měsíců ago #9914

• Johnny
Jo, 15" jsou na zimu nej... Ale je otázka, zda se Beczimu na auto vlezou kvůli brzdám. Doporučil bych 16", a každopádně jen 205/55, nic širšího.
Vygenerováno za 0.093 sekund