Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nový Brouk - The Beetle

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 1 měsíc ago #41819

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Tak brouk zažil první pořádnej sníh. Otestoval jsem pořádně i to ESP a funguje to velmi dobře. Do lehkého smyku to nedělá nic, při vyšší rychlosti to začne snižovat plyn a snaží se to držet auto tam kam jde volant, ale je to jen velmi decentní. Jediné, kdy to zasáhne opravdu výrazně je v případě, kdy člověk např. zatáhne ruční brzdu a uvede auto do smyku. To se potom snaží auto okamžitě zabrzdit, takže nějáký blbosti s ručkou dělat nejdou. Jinak na běžný ježdění to funguje perfektně a auto je velmi rychlý. I trakce je super. Asi na to má velký vliv i uzávěrka diferenciálu XDS, co přibržďuje to protáčející se kolo, ale vyjel jsem v pohodě kopce, kde měli problémy i levné čtyřkolky typu Suzuki Ignis 4x4 nebo nějáké CRVéčko. Dokonce mě pár lidí s běžnejma dvoukolkama prosilo o vytažení ze sněhu... :cheer: Akorát jsem zjistil problém, že brouk nemá ani jedno tažné oko normálně dostupné (musí se vyloupnout krytka a oko našroubovat), ale to by ta krytka musela jít nějak normálně vyloupnout, což bez poškození asi moc nepůjde (možná nějákým nožem, což jsem neměl), takže nakonce jsem nikomu nepomohl...

Každopádně mě auto potěšilo. Samozřejmě na tom měli velkou zásluhu i ty continentály...
Přílohy:
Beetle Design 1.4 TSi
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 1 měsíc ago #41820

• Johnny
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 3
Jo, brouk je prostě tank :-D. Koukám, že se nic nového pod sluncem neudálo. Se starým je to o tom samém. Btw. - jde u nového vypnout ESP?
1.9 TDI - Nesmrtelná klasika

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 1 měsíc ago #41821

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
U nového nejde vypnout vůbec nic, ani ESP, ani protiproklus, ale naštěstí to funguje dobře, takže ani pro běžné použití není nutnost něco měnit. Horší to je když s tím chce člověk nějak blbnout... tak to nejde. :unsure:
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 11 roků 7 měsíců ago #42172

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Filmový štáb hledá černého, případně tmavého VW Beetle 2012 pro natáčení reklamního spotu. V případně zájmu nás kontaktujte zde, nebo na tel. čísle 732 98 66 17. Tým BeetleClub.CZ
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Nový Brouk - The Beetle 10 roků 2 měsíců ago #42671

• minicooper
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 1
Kdyby někdo sháněl prodávám svého Brouka viz zde:

www.newbeetleclub.cz/forum/22-nabidka/42...-1-2-tsi-77kw-design
Vygenerováno za 0.092 sekund