Druheho Brouka uz davno nemam, hned byl prodany, ma ho ted nejaka pani, tak jsem rada, ze jsme udrzely zenskou linii, ja ho mela po nejake Nemce a po mne nejaka pani ze Strakonic...
Ta nehoda byla vinou ridice tramvaje, narazil do me zezadu, kdyz jsem byla nucena v krizovatce zastavit pred prechodem kvuli chodcum a cekat, nez prejdou. V tom dokumentu je napsane, ze ridic se nevenoval dostatecne rizeni vlakove soupravy, ale predtim, nez do me narazil, tak na me jeste troubil... osobne si myslim, ze si myslel, ze to projede, ze se tam vejde, ale nepocital s tim, ze me nabere na ten bocni hak..., takze mi tim prorazil zadni naraznik, odhad skody byl 30 000Kc, coz neni tak strasny, ale mne to prislo lito hlavne z duvodu, ze se jedna o nove auto a ze je proste uz znehodnocene a ze si to nezaslouzilo... on ten ridic tramvaje hned bezel za nama do auta, jestli jsme vsichni v poradku a pak zavolal Nehody DPP, ktere si to zdokumentovaly a resily to dal a nahradni auto mi hned potom nabidly dalsi Nehody, ktere prijely na misto, aniz by je nekdo volal... taky s emi nazaver ten ridic omluvil a dodal, ze ho to mrzi a dival se do zeme, fakt mi ho bylo lito taky, byl to jeste mladicek, podle toho dokumentu 23 let... dalsi fakt, co me teda hodne mrzel, byly ty davy cumilu, kteri se na okolnich ulicich vytvorily a ty pohrdave pohledy, ze jsem asi uplne blba a naborila jsem si nalestene nove auto do tramvaje...to same se ostatne delo i v servisu, kdy po otazce, co to bylo za nehodu, nasledovala odpoved - havarie s tramvaji, tak ten servisak hned: "aha, takze slecny chyba" (automaticky !)...
a pak mi jako bonus po tydnu volaji, ze jim z centralniho skladu z Nemecka nedorazil nahradni dil na me auto a ze nevi, kdy to dorazi a ani, proc to nedorazilo....
Ted jsem nucena jezdit ve Skoda Fabia z roku 2005... a reknu to asi takhle.... z lepsiho do horsiho se jde opravdu tezko
Kazdopadne zitra si konecne jedu pro toho sveho cerveneho Brouka ! tak mam hned lepsi naladu a o to vic si jej ted budu vazit !