Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nový Brouk - The Beetle

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41694

• tecka19
  • Fresh Boarder
ted si ctu Tvou odpoved potom, co jsem odeslala tu svou posledni a v podstate mas stejne argumenty jako muj automechanik...budu jezdit prevazne po Praze, ale bydlim za Prahou ve vesnici, takze se nemuzu spolehat na nejake bezproblemove odhrnute silnice v zime a taky jednou mesicne jezdim na Jizni Moravu za rodinou a nekdy ty cesty po dalnici jsou fakt o zivot, takze riskovat urcite nechci a holt vzhled asi pujde stranou.... a asi ta fotka fakt zkresluje, protoze me to dost vydesilo :-) a taky kvalita tech fotek neni nejlepsi, ale to uz jsi psal..... ja Ti tak zavidim, ze uz to mas vyreseny :-) to ja musim pockat na vyplatu, abych to mohla realizovat a mela to tak na 3 roky poreseny :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41695

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Ještě co se týká těch fotek - tak ta první co je z boku na celý auto je udělaná tak,
že jsou kola jen přiložená k autu (na něm jsou ty osumnáctky), to je taky důvod
proč to vypadá tak divně. Nechtělo se mi měnit obě boční kola. A ten detail na přední
kolo je zase udělanej v době, kdy je auto stále trochu podepřený heverem.

Vypadat to bude stejně blbě, ale asi o něco míň než na těch fotkách... Mě se to ale
líbí v tom smyslu, že to víc připomíná toho starýho brouka. ;)

nejhezčí bantamky jsou ale ty co dávaj na brouka v USA - viz. obrázek...
Přílohy:
Beetle Design 1.4 TSi
Poslední úprava: 12 roků 3 měsíců ago od The Beetle.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41737

• minicooper
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 1
Dobrý den,

já mám takový dotaz jak lze nastavit aby po vypnutí motoru zůstaly zobrazené celkově ujeté km a ne pouze trip?
Nemužu to tam nijak dostat a v servisu vedí kulové, u Golfa VI to je uplně jinak

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41738

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Ahoj, mě se po vypnutí motoru, pokud neotevřu dveře a necham klíč v zapalování, zobrazí celková ujetá vzdálenost. Jak se ale otevřou dveře, tak se místo toho zobrazí ten obrázek s autem. Pochybuju, že to jde nějak nastavovat...
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41739

• minicooper
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 1
No tak já tam mám práve jen a pouze trip nikdy jsem tam ještě neměl celkové ujete km. Vždy musím do palubního počítace a tam to mám mezi průměrnou spotřebou atd... P.S.: mám taky palubní počítač plus...

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41741

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Jsem se na to ještě díval co jsem jel odpoledne autem a skutečně když vypnu motor, tak to tam nejdřív píše nějákou hlášku, ale když chvíli počkám, tak se tam objeví údaj s celkovou najetou vzdáleností a to i když vytáhnu klíč ze zapalování a je to tam do doby než otevřu dveře. Možná zkus počkat a neotvírat dveře jestli ti to taky bude tak fungovat...
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41742

• CZPoseidon
  • Fresh Boarder
Ahoj,

zdravím všechny BEETLÁKY

tak se taky přidám s autem jsem spokojen - sice mě čeká výměna oken a předělání automatického zamykaní, ale jinak SUPER.

Rád bych se zeptal:
Máte někdo bi-xenony? Vyhovují vám? Mě přijde, že by mohly trošku víc svítit :( - ale jinak OK.
Taky se vám ukazuje respektujte nastavení systém SAFELOCK, nebo něco v podobném smyslu? Co s tím?
Využíváte Bluetooth s ipodem? Funguje to bezproblémů? Občas se mi stává, že jej neumůžu přes volant ovládat. Nemáte nějaké řešení?
Kolik stojí na TSI 1.4 přidání koncovek výfuku? Bylo mi řečeno, že koncovky nejsou skladem a prej hned tak nebudou :( - ale třeba v DE by je mohli mít. Rád bych jej tam měl, protože to vypadá divně.

Ohledně spotřeby - já se jen výjmečně dostanu pod 8l - spíše 8-9l - cesta po dálnici :(.

Pro Beetla čekají na zimu zimáky s elektrony yacht - dle zkázky. Sám jsem zvědavej, jak to bude ve skutečnosti vypadat :).

Beetle 2012 1.4TSI SPORT - červený :)
Poslední úprava: 12 roků 3 měsíců ago od CZPoseidon.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41743

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Ahoj, co se týká koncovky výfuku, tak tu maj normálně v příslušenství, já si jí tam dal namontovat hned
na nový auto. Stála asi 1800 Kč (už nevím přesně). Po objednání jí maj do druhýho dne.

Spotřeba ti snad spadne po dalším zajetí, ale jestli jezdíš jen kratší trasy a po dálnici, tak to možná
kolem těch 7-8 bude.

Na těch zimních šestnáctkách to bude holt taková "bugina"... :) Já je tam budu dávat asi o víkendu, tak
jsem na to zvědav...

Ta hláška s tím zamykáním SAFE se mi taky zobrazí a potom to ukazuje tu celkovou najetou vzdálenost.
Je to asi jen upozornění o tom, že se auto nemá uzamykat dálkáčem (když člověk sedí uvnitř), protože se tím
zablokují kličky dveří. Když se uzamkne jen zevnitř tlačítkem, tak to otevřít jde - je to kvůli znesnadnění krádeže.
Zřejmě to tam je kvůli americkejm ineligentům... :cheer:

S ostatním ti neporadím.
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41744

• CZPoseidon
  • Fresh Boarder
Díky za tu bugginu ;) - taky jsem na to zvědavej, kdyžtak sem potom dám original foto :dry: .

Safesystem bude asi pro ty američany - protože si neuvědomuji, že bych něco dělal špatně.

Koukal jsem na ty tvoje zimáky vypadá to pěkně, jsem zvědavej, jestli se zlepší jízdní komfort - minule jsem jel do DE po dálnici a na horách docela dost foukalo a auto mi odskakovalo - tak jsem zvědavej, jestli v horších podmínkách to nebude ještě horší - mám tam teď original 17R. Prodejce mi říkal, že s tím sportovním podvozkem jsou ty 18R docela maso - po zkušenosti z jiného auta dávám přednost menším kolům.

Tu koncovku zkusím objednat v servise u nás, třeba něco vymyslej.
Beetle 2012 1.4TSI SPORT - červený :)

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41745

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Já měl z toho taky strach (těch velkejch kol), tak jsem si kvůli tomu objednal výbavu "design" protože ta by měla mít o něco měkkčí podvozek a k tomu ty 18 palcová kola. Na nerovnostech to trochu bouchá, ale dá se to ještě docela vydržet a jinak ty kola držej velmi dobře, takže toho nelituju + design je pro mě super. Na těch 16 palcích to ale bude úplně jiné auto... :unsure:

Koukám, že ofigo cena za tu koncovku výfuku je 2590 Kč... (2 strana v PDF)

app.volkswagen.cz/pdf_gen_prislusenstvi/beetle.pdf

Ještě jak jsem psal už někde nahoře, tak ty 16-tky maj k suportům předních brzd u mě jen asi 3-4 mm, je možné že některá litá kola můžou v místech závaží i drhnout... chce to vyzkoušet než to tam dáš...
Beetle Design 1.4 TSi
Poslední úprava: 12 roků 3 měsíců ago od The Beetle.
Vygenerováno za 0.079 sekund