Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nový Brouk - The Beetle

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 3 měsíců ago #41746

• CZPoseidon
  • Fresh Boarder
Tak já bral to co je, nechtěl jsem 1.2TSI - a tahle předváděčka byla za dobrý peníz (navíc jsem úplně nový auto nechtěl, protože člověk na něm nejvíc ztrácí). Občas to s těmi 17R bouchá, ale je fakt, že auto dobře sedí v zatáčkách ve vyších ryhlostech. Na ty 16R jsem zvědavej :blink:
Beetle 2012 1.4TSI SPORT - červený :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41750

• tecka19
  • Fresh Boarder
Ahoj vsem,
tak ja uz mam konecne prezuto na zimu :-) Posilam v priloze fotky tak, jak mi je poslali ze servisu pred chvili. Mam souseda majitele autoservisu, takze rano odjel s mym autem a vecer mi ho priveze prezute a jeste mi do garaze naskladni umyta letni kola a nemusim se o nic starat :-)

Kola jsou nakonec na zimu sestnacky ENZO a pneu Continental winter, jak jsem chtela, jsou jednu sezonu jete, vzorek 7,5mm a cele me to ve finale i s prezutim vyslo na 13 000,--Kc, takze jsem spokojena a jeste jsem vyrazne usetrila a na 3 sezony mam vystarano... a uprimne jsem ten vysledny efekt po vymene kol z tech 18nactek, co jsem doted mela, cekala fakt horsi, ted muzu s klidnym svedomim rict, ze se mi to takto libi...
Přílohy:

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41753

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Ahoj,

tak to jsi vyřešila pěkně. Já se takových kol bál, protože v konfigurátoru vypadaly blbě, ale jak je vidět, tak je realita o dost lepší. Na zimu celkem luxusní... :-)

Já budu měnit zítra, tak jsem na to taky zvědavej.
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41755

• CZPoseidon
  • Fresh Boarder
Ahoj všem,

taky jsem už přezul - ty r 16 jsou na díry a komfort jízdy mnohem lepší, ale jsem s nimi trošku nejistej ve vyšších rychlostech v zatáčkách, ale je fakt, že gumy jsou nové a mají cca 200km najeto (byl jsem s nimi hned v Praze :) ). Jak jsem se bál těch Nokianů, tak musím dát palec nahoru ;) - jsou fakt dobrý a nejsou ani hlučný. Pokud se mi to zejtra podaří, tak udělám fotku mého Chrobáka.

to tecka19:

Moc pěkný a cena fakt dobrá :) - ENZO jsem měl na jiném autě, ale tyhle jsou fakt moc pěkný, na zimu je jich i škoda, jak jsou pěkný.

to The Beetle:

Tak pak napiš jak se ti s tím jezdí.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41762

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Tak jsem tam dal ty zimáky a zatím jsem s tím najel pár kilometrů, takže je ještě předčasný to hodnotit,
ale první dojem je takový, že komfort se zlepšil (ale ne tak jak jsem čekal) a držení auta v zatáčce se znatelně zhoršilo,
ale to tak nevadí, protože v zimě se stejně většinou nedá jezdit moc rychle...

Pro běžnou jízdu, to ale žádný velký rozdíl není, krom toho, že to na nerovnostech tak nebouchá jako ty osumnáctky.
Jinak kola jsou asi o trochu tišší.

Foto v příloze.
Přílohy:
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41778

• The Beetle
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Tak pneumatiky se ze začátku trošku klouzali, ale po zajetí začali držet velmi dobře. Takže jako vždy, i teď
jsem s continentálama max. spokojenej. :)

Chtěl bych se ale zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s ESP u Brouka? Mě se ho zatím podařilo
aktivovat jen v rychle projížděné zatáčce, kde jsem změnil směr jízdy a auto rozhodil, ale jinak do řízení
prakticky nezasahuje a to ani v případě lehkého smyku. Zatím nebyla příležitost to vyzkoušet pořádně
někde na sněhu, ale spíš mi příjde, že na rozdíl od jiných aut se neaktivuje skoro nikdy...
Beetle Design 1.4 TSi

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41781

• minicooper
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 1
No jak je to s ESP? Podle me neni mocdobre udelany, nekolikrat se mi po podarilo dostat do neprijemneho fungovani pri zmene smeru jizdy napriklad pri prujezdu zatackami a napriklad opravdu jen mirnemu pribrzdeni. Delala to i tehdy predvadecka rikal jsem si asi nahoda, ale dela to kazdy brouk. V Golfu VI se mi to nikdy nestalo. Je to hlavni vec co mi na Brouku vadi.

Mam ale jeden dotaz mam xenony a destovy senzor atd... Ale uplne me rozciluje ze musim stalemanualne rozsvicet a zhasinat svetla. V dnesni dobe mi to prijde vrcholna pitomost. Opet u Golfa senzor nemam ale mam stale rozsviceno a nijak s prepinacem svetel nemusim manipulovat zato u Brouka stale.
To pipani kdyz vypnu motor a mam rozsvicena svetla me stve.... Jako u nejake fabie prvni generace.
Jak to funguje u vas? Mate to nejak vyresene nebo jak to resite vy?

Jinak mimo tema jsem byl vcera pozvany na uvedeni Golfu VII na trh a opravdu luxuska za super penize. Ma interier v LED osvetleni atd... Parada ale menit nebudu ani nahodou :-)

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41782

• CZPoseidon
  • Fresh Boarder
Ahoj, tak ESP se mi párkrát ukázalo, když jsem se razantně rozjel do zatáčky, ale je fakt, že jsem s tím ještě nebyl na větším extrému.

Jinak ty Světla jsou děsný! Mám taky xenony a musím jej stále vypínat, nechápu proč to takhle udělali - asi šetření. Navíc nepřijde ti, že by mohly trošku dál svít? Jsou docela dost k zemi, sice je fajn, že tolik neoslňují ostatní řidiče, přesto by by mohly být nastaveny trošku vejš.

Jo a co jsem nově pozjišťoval, tak momentálně mi zavíraní oken nepořeší, protože se čeká na nové motůrky a bude prý svolávačka od VW - tak jsem na to zvědavej.

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41783

• minicooper
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 1
Tak me svetla sviti perfektne, schvalne jsem na to dneska koukal a sviti hodne daleko at mozna moc.
Jinak problem ja s okny nemam mam uz serii ktera byla v poradku.

Ty svetla a vecne zapinani a vypinani :-) me ale stvou. Tohle opravdu nedoresili :-(

Re: Nový Brouk - The Beetle 12 roků 2 měsíců ago #41784

• CZPoseidon
  • Fresh Boarder
No dneska jsem na to schválně koukal, tak jako svítí dobře, ale oproti minulýmu aut, tak o trochu míň, ale asi si zvyknu.

Třeba to vypínání světel jde nějak vypnout přes PC, něco jako automatické uzamčení vozidla. Ptal jsi se v servise?
Vygenerováno za 0.078 sekund