Ahoj po dlouhe dobe
zpet z dovolene a v plnem pracovnim nasazeni, nemela jsem moc cas to tady sledovat, kazdopadne vitam nove Brouky v silnicnim provozu
ja uz mam najeto pres 3 500km a auto me bavi cim dal vic ! Konecne jsem taky prisla na vsechny moznosti toho uzasneho radia a Fender bych rada na srazu predvedla, ale bohuzel mi to kvuli dalsi dovolene neklapne, skoda.... kdyby to bylo o tyden pozdeji, jedu hned.. navic mam kousek odtud rodinu, protoze jsem puvodem z Moravy, tak jsem to mohla spojit... Taky mam rodinu v Letonicich a tam je taky jeden Broukar s cernym New Beetlem, jak jsem si vsimla... kdyz jsem tam jeste jela s tim svym, spousta protijedoucich aut me zdravila v domneni, ze se jedna o toho kluka
Kazdopadne k tomu oknu u ridice... porad mi to blbne pri zavirani, ze mi to zajizdi samovolne dolu, zavrit to centralem je temer nadlidsky vykon a taky jsem si v posledni dobe vsimla, ze pri startovani mi to okno u ridice po zavreni dveri nevyjede uplne nahoru, ale je tam drobna skvirka, kterou pak musim zavrit rucne... udelalo mi to tak uz nekolikrat, vsimla jsem si toho diky tomu, ze jezdim denne kousek po dalnici, takze slysim pak logicky hluk a diky tomu poznam, ze to okno neni dovrene.... podle me je to asi fakt na reklamaci.... jenze treba dnes jak naschval nic, okno se dovrelo a zajizdelo normalne bez vraceni zpet, tak jsem z toho fakt zmatena...abych pak nedojela do servisu a pri naslednych ukazkach se zadna z uvedenych zavad jak naschval nestala...
a jinak k te spotrebe, moc to nesrovnavam, ale kdyz jsem to zezacatku merila, tak mi to vychazelo kolem 8 litru a to jezdim hodne po meste a po dalnici kolem 150km/h, takze pretacim otacky... oproti staremu Beetlu je to pro me docela uspora, tam mi to vychazelo minimalne 10 a kolikrat az 12.